Окръжна прокуратура-Пловдив  внесе обвинителен акт спрямо 36-годишната К.Л. Тя

...
</TD
> Окръжна прокуратура-Пловдив  внесе обвинителен акт спрямо 36-годишната К.Л. Тя
Коментари Харесай

Убийството в Пловдив: Младата жена живяла в манастир. Подозирала, че има друга, убила приятеля си с метална гира

Окръжна прокуратура-Пловдив  внесе обвинителен акт по отношение на 36-годишната К.Л. Тя е предадена на съд за това, че на 21.10.2021 година в Пловдив съзнателно е умъртвила Б.И., на 28 година, като убийството е осъществено с особена свирепост – закононарушение по член 116, алинея 1, т.6, вр. член 115 от Наказателния кодекс.

К.Л. и потърпевшият се познавали. Те поддържали другарски връзки. За избран интервал Б.И. се пренесъл да живее в жилището на дамата в Пловдив, а по-късно тя в неговото жилище. По-късно за няколко месеца двамата се разделили. След това още веднъж траяли да се срещат. К.Л. живяла за малко и в манастир. Когато се прибрала, възобновила срещите си с Б.И.

На 20.10.2021 година двамата се видели в дома на обвинената. Б.И. споделил, че не се усеща добре, само че тя не му повярвала. Смятала, че отивал да се среща с друга жена. Той се прибрал в дома си. К.Л. траяла да го търси по телефона. На 21.10.2021 година потърпевшият още веднъж отишъл в жилището на К.Л. 

Тя поискала да излязат на открито. Б.И. отказал, тъй като не се чувствал добре. К.Л. още веднъж не му повярвала. Тя взела железна гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата на потърпевшия. Б.И. e умрял от получената тежка черепно-мозъчна контузия съгласно заключението на съдебномедицинската експертиза.

К.Л. се пробвала да заличи следите от закононарушението, само че откакто съседи почнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно разказала за случилото се пред очевидец. 

Обвиняемата К.Л. е с взета мярка за неотклонение " задържане под стража “ и се намира в пандиза. Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР